Apple Airpods Kulaklıklarla Başlayan Aşk Hikayesi

Apple Airpods Kulaklıklarla Başlayan Aşk Hikayesi

iPhone X bağlantılı Airpods kulaklıkları paylaşan bir çift, New York sokaklarında müziğin, dansın ve romantizmin doruklarına çıkıyor.

İlk görüşte aşka inanır mısınız? Ya da kulaklığınızın tek tarafını bir yabancıyla paylaştığınızda bir aşk başlayacağına? Apple’ın yılbaşı temasını yansıtan reklam filmi “Sway”, tam da bunu anlatıyor.

iPhone X ve (hem fiyatı hem de kullanım konusunda eleştirilen) Airpods kulaklıkları öne çıkaran yılbaşı reklam filminde, müziğin ritmine kendini fazlasıyla kaptırmış güzel bir kadın, dans etmeye başlıyor ve birden bire yakışıklı bir erkeğe çarpıyor. İkili, Airpods kulaklıların birleştirici gücüyle birlikte dans etmeye başlıyor ve kendilerini müziğin ve dansın çevrelediği büyülü bir paylaşım içinde buluyor.

Sam Smith’in “Palace” isimli parçasıyla birlikte karlarla kaplı sokaklarda ve otomobillerin üstünde dans ediyorlar. Reklamın başrolündeki profesyonel dansçı ikili, gerçek hayatta da birbirleriyle beraber.  Şu an evli olan çift, New York’taki bir dans seçmesi sırasında tanışmış ve o günden beri birbirlerinden ayrılmamış.

Ülkemizde dün geceden itibaren satılmaya başlanan iPhone X’in, 6.000 TL’den başlayan Türkiye satış fiyatıyla dudak uçuklattığını da bir dipnot olarak hatırlatalım. Hürriyet’in video haberine göre, bu yüksek fiyat, bazı Apple hayranlarına engel olmamış ve gece saatlerinde Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluşmuş.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Prezervatif Yapımında Kullanılan Materyalden Spor Giysi Üretildi Görmezden Gelinmeyen Öksüren Billboard →

Yazar Hakkında

Gülşen Erkılıç
Gülşen Erkılıç
Gülşen, İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Araştırmaya ve yazmaya meraklı olan ve şimdiye kadar çeşitli web sitelerinde içerik editörlüğü yapan Gülşen, DijitalAjanslar.com'da içerik editörü ve yazarı olarak editörlük kariyerine devam ediyor.