E-ticaret Akademisi Eğitim Programı

Diğer Eğitimler, Eğitim 01 Nis 2014
E-ticaret Akademisi Eğitim Programı

Elektronik Ticaret İşletmeleri Derneği tarafından birincisi düzenlenen E-ticaret Eğitim Akademisi Programı sektörün önde gelen profesyonelleri ile birlikte katılımcılarına hazırlanıyor.

Başarılı e-ticaret profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlayan ETİD, gelenekselleştirmeyi hedeflediği E-ticaret Akademisi Eğitim Programının ilk derslerine 5 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Günden güne hızla büyüyen e-ticaret sektörünün istihdam sağlaması ve var olan insan kaynağının eğitilmesi gibi amaçlarla hayata geçirilen program sektöre yeni giriş yapmış girişimcileri de yetiştirmeye hazırlanıyor.

5-6 Nisan ve 12-13 Nisan tarihleri arasında toplam 16 saat olmak üzere düzenlenecek olan eğitimlerde; e-ticaret sitesi kurmak, başarılı site yönetimi, pazarlama olanı oluşturmak ve finans gibi önemli konular ele alınacak.

Eğitimcileri arasında ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Orhun’un da yer aldığı programda Sahibinden.com, Evmanya, Gemicioğlu Hukuk Bürosu, Google, Hepsiburada.com, Akakce.com, Markafoni, 1v1y.com ve Pozitron gibi önemli markaların yöneticileri de yer alacak.

E-ticaret Akademisi Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi ve kayıt için web sitesini şuradan ziyaret edebilirsiniz.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Dijital Girişimcilik Sertifika Programı Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı →

Yazar Hakkında

Tuğba Ayvaz
Tuğba Ayvaz
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra AIESEC uluslararası staj platformunda aktif görev aldı. Tuğba, DijitalAjanslar.com içeriklerini koordine ediyor ve ajanslarla iletişimi sağlıyor.