Pandemi Sürecinde İmece.biz & Hoops The Agency Sağlık Çalışanlarının Yanında Oldu

Ajans Haberleri, Haberler 28 Ağu 2020
Pandemi Sürecinde İmece.biz & Hoops The Agency Sağlık Çalışanlarının Yanında Oldu

Teknoloji sektöründe çalışan Aykut Türker ve Ceyhan Yıldız ile yine teknoloji alanında sosyolog-araştırmacı olarak çalışan Barış Esmer, ‘Virüsü dayanışma yenecek’ sloganıyla koronavirüsle (Covid-19) mücadele döneminde İmece.biz platformunu kurdu.

İmece.biz, yardımlaşma ruhuyla sağlık çalışanlarının hizmet alanındaki destek talepleri ve bunu üstlenebilecek gönüllüleri bir araya getirerek kısa sürede büyüdü. İmece.biz’in faaliyetlerini hem sağlık çalışanlarına hem de gönüllülere duyurabilmek için, dijital platformlardaki iletişimini yönetmek üzere Hoops The Agency ekibi kolları sıvadı ve gönüllü oldu.

Bu süreçte küçük – büyük demeden atılan adımlarla neler mi oldu? Birlikte hareket ettiğimizde ne kadar güzel işler başarıldığını, atılan her adımın ne kadar değerli olduğunu aşağıdaki motion videosundan izleyebilirsiniz. 

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← HATTİ TEKNİK WEB SİTESİN DİVERSEFFECT YENİLEYECEK. Vazgeçilmez Ritüellerin Yeni İletişimleri Stratejist’te! →

Yazar Hakkında

Avatar
Kübra Ünal
Kübra, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. Çalışma yaşamında ilk deneyimlerini Startup'larda kazanan Kübra, DijitalAjanslar.com'da İçerik Yazarı ve Müşteri Temsilcisi olarak kariyerine devam ediyor.