Türkiye’de Instagram Stories aracılığı ile takipçilerine 11 bölümlük bir oyun oynama imkanı sunan ilk marka Taç oldu. Projenin yaratıcı tarafında ise Bline Digital Solutions yer alıyor.
Taç Inova tarafından geliştirilen ve gündüz depoladığı ışığı gece yansıtan bir teknolojiye sahip olan Star Wars Glow nevresim takımının iletişimi, Star Wars RogueOne filminin vizyona girdiği hafta “Stories Wars” oyunu ile sosyal medya hesaplarında başladı.
17-23 Aralık tarihleri arasında yayında kalacak oyunda, kullanıcı karşısına çıkan yönlendirme oklarına ‘’tap’’ edip karanlık tarafla mücadele ederken bölümleri geçiyor ve Star Wars macerasının bir parçası haline geliyor.
Stories Wars’u oyna nevresimi kap!
Bununla birlikte takipçilerden, oyundaki bölümlerden birine gizlenen Star Wars karakterini (Darth Vader) bulmaları ve o karakter hakkında ne düşündüklerini, Facebook ve Instagram üzerinden paylaşılan içeriklerin altına yazmaları istendi.