Laboratoire Native’in medya ajansı ADFLEX Medya oldu!

Ajans Haberleri, Haberler 17 Mar 2021
Laboratoire Native’in medya ajansı ADFLEX Medya oldu!

Dünyaca ünlü güzellik ve bakım markalarını tek çatı altında bileştiren Laboratoire Native, Medya Planlama Ajansı olarak ADFLEX Medya’yı seçti.

1969 yılından itibaren dünyada, 2013 yılından itibaren de Türkiye’de Lierac ve Phyto markalarıyla faaliyet sürdüren şirket, hem doğal hem de etkili cilt bakım ürünlerini geniş bir yelpaze ile tüketicilerle buluşturma misyonuyla, 2018 yılında da Fransa & Güney Kore işbirliği markası olan Jowae’yi bünyesine kattı.

Yeni nesil iletişim çözümleri sunan ADFLEX Medya süreç boyunca Lierac, Phyto ve Jowae markalarının reklam satın almaları ve hedeflemeleriyle ilgili planlama ve yönetimlerini gerçekleştirecek.

adflex-medya-laboratoire-native-isbirligi
Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Folkart Yapı’nın İletişim Ajansı Konkuru Sonuçlandı Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su belli oldu! →

Yazar Hakkında

Avatar
Kübra Ünal
Kübra, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. Çalışma yaşamında ilk deneyimlerini Startup'larda kazanan Kübra, DijitalAjanslar.com'da İçerik Yazarı ve Müşteri Temsilcisi olarak kariyerine devam ediyor.