Seger’den Sevimli Dostlarımız İçin Sosyal Sorumluluk Projesi Yayında!

Seger’den Sevimli Dostlarımız İçin Sosyal Sorumluluk Projesi Yayında!

Kogital Ajans, Seger ailesi ile beraber kış ayları yaklaşırken sevimli dostlarımızı korumak adına bir sosyal sorumluluk filmi hazırladı.

Özellikle kış aylarında sevimli dostlarımız ısınmak için araçların kaputuna girebiliyor. Herhangi bir dikkatsizliğimizde onların canlarını tehlikeye atabiliriz. Bu şekilde üzücü bir durumun yaşanmaması adına korna çalarak dostlarımızın hayatlarını kurtarabiliriz.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Tekfen Holding Web Sitesi Markis Tecrübesi İle Yenilendi! Casper.com.tr, MediaClick tarafından yenilendi →

Yazar Hakkında

Avatar
Kübra Ünal
Kübra, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. Çalışma yaşamında ilk deneyimlerini Startup'larda kazanan Kübra, DijitalAjanslar.com'da İçerik Yazarı ve Müşteri Temsilcisi olarak kariyerine devam ediyor.