Barış Falay, Katılımevim ile ev sahibi olmak isteyenlere “azalmasın, artsın” diyor.
Tasarrufa dayalı faizsiz finansman şirketi Katılımevim, yeni reklam filmi ile faizsiz ve kredisiz bir şekilde ev sahibi olmak isteyenlere sesleniyor.
“Kim ev sahibi olmak istemez ki?” sloganıyla yayınlanan reklam filminde, son dönemlerin popüler dizisinin de başarılı oyuncusu Barış Falay, ev sahibi olmak isteyen herkesin bütçesine göre beğendiği eve nasıl rahatça sahip olabileceğini anlatıyor.
Künye:
Reklamveren: Katılımevim Reklam ajansı: Red and Grey Prodüksiyon: Autonomy Prodüktör: Beyza Baykal Yönetmen: Gazali Görüryılmaz Müzik: Kerem Doğrar
DAX Güncel

Divanev, Evin Merkezindeki Rahatlığı “Koltuk Farkı” ile Sahipleniyor
Yataş Grup’un mobilya markası Divanev, “Rahat Ev Divanev” vizyonunu koltuk kategorisine odaklanan üç yeni reklam filmiyle derinleştiriyor.

Emotion’dan Deodorant Kategorisine Yeni Bir Yorum
Emotion, deodorant kategorisine getirdiği yeni yaklaşımı “Yeni Akım Deodorantla Bakım” kampanyasıyla duyurdu.

Harika Bir Hikaye Anlatımı Örneği: Booking.yeah!
Booking.com 2013 yılından beri Booking.yeah kampanyalarını başarı ile sürdürüyor ve harika hikaye anlatım örnekleri sergiliyor.
Öne Çıkan Dijital Pazarlama Ajansları
Tümünü GörProjeler ve Ajansları
Tümünü Gör
Peli Parke Web Sitesi Dıverseffect İmzalı Yeni Yüzüyle Yayında!
Türkiye’nin zemin kaplama sektöründeki öncü markalarından biri olan Peli Parke’nin yeni web sitesi, teknoloji, estetik ve kullanıcı deneyimini bir araya getiren Diverseffect imzasıyla yayına alındı.
16 Eki 25

Diverseffect, Link Bilgisayar’ın Yeni Dijital ve Kreatif Ajansı Oldu
1984 yılında yüzde yüz Türk sermayesiyle kurulan ve bugün Türkiye’nin önde gelen yazılım firmaları arasında yer alan Link Bilgisayar , dijital dünyadaki...


Borsan Web Sitesinde Clokwork İmzası!
Türkiye’nin köklü kablo üreticilerinden olan Borsan, dijital dünyadaki varlığını güçlendirmek adına web sitesini Clockwork’ün deneyimi ile baştan sona yeniledi.



