Marka ve Ajanslar İçin Flört Uygulaması: Pitcher

Marka ve Ajanslar İçin Flört Uygulaması: Pitcher

Popüler flört uygulamalarından ilham alınarak geliştirilen Pitcher uygulaması, marka ve ajansları tanıştırarak bir araya getirmeyi hedefliyor.

Her gün 10 milyondan fazla kişiyi tanıştıran popüler Tinder uygulamasının ardından yayınlanan uygulamalar arasına reklam ajansları için geliştirilen Pitcher da katıldı. Amsterdam’da faaliyet gösteren Woedend ajansı tarafından geliştirilen uygulama, reklamverenler ile ajansları buluşturmayı hedefliyor.

Pitcher uygulamasını reklamverenler yeni bir ajans bulmak için kullanıyor ve marka kategorisi, marka türü, kampanya türü gibi çeşitli kriterlerde aramalar yapabiliyor. Uygulamada reklamverenler Tinder’de olduğu gibi ajansları seçmek için sağa, reddetmek için ise sola gönderebiliyor. Reklamverenler Pitcher üzerinde 5 ajansa kadar shortlist hazırlayabiliyor ve listedeki ajanslar email ya da telefon ile ulaşarak görüşebiliyor.

marka ve ajans flört uygulaması pitcher

Markalar ile ajanslar arası flört uygulaması Pitcher, IOS ve Android telefonlarda kullanılabiliyor. Şimdilik sadece Amsterdam’da kullanıma açılan uygulama, konkur süreçlerine yeni bir anlayış getirecek gibi görünüyor.


 

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Reklamcılar Derneği Viral Kampanyası: Büyük Fikir Büyütür Media Markt'tan Yaz Sonu Kampanyası: Okul Is Coming →

Yazar Hakkında

Tuğba Ayvaz
Tuğba Ayvaz
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra AIESEC uluslararası staj platformunda aktif görev aldı. Tuğba, DijitalAjanslar.com içeriklerini koordine ediyor ve ajanslarla iletişimi sağlıyor.