Türkiye’nin köklü yaratıcılık etkinliklerinden Kristal Elma Yaratıcılık Festivali 17-18-19 Eylül 2014 tarihlerinde Santral İstanbul’da gerçekleşecek.
Reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali için geri sayım başladı. Dünyanın ikinci büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık etkinliğine, Türkiye ve yurtdışından 7500 delegenin katılması bekleniyor. Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen festival, 80’den fazla konferans, seminer, panel, atölye ve eğitimlere ev sahipliği yapacak. 100’den fazla fikir önderi ve sektör liderinin katılım göstereceği festivalde ayrıca Kristal Elma Yaratıcılık Ödülleri de verilecek.
AMV BBDO Strateji Direktörü Bridget Angear, iProspect Global Başkanı Ben Wood, DDB Tribal Yönetici Krestif Direktörü Dennis May, Havas Başkan Yardımcısı Jacques Seguela gibi isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte 4 gün boyunca networking etkinlikleri ve sektörün tüm unsurlarını buluşturan Yaratıcı Endüstriler Fuarı da bulunuyor.
Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’ne Black, Platinium, Multipass ve Gold olmak üzere ve ödül töreni ile kapanış partisine özel Awards biletleri ile katılmak mümkün. Ayrıca geçtiğimiz yıl olduğu gibi 26 yaş ve altındaki katılımcılar için Future kategorisi ve ilgili etkinlikler de düşünülmüş.
26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.