Snickers, Sevgililer Günü’nü Unutanların Yardımına Koştu

Snickers, Sevgililer Günü’nü Unutanların Yardımına Koştu

Snickers, Sevgililer Günü’nde romantik bir yemek için restoranda yer ayırtmayı unutanları düşünerek İngiltere’de pop-up restoran açtı.

“Açken unutkansın” diyen Snickers, Sevgililer Günü’nde baş başa romantik bir yemek yemek için restoran rezervasyonu yapmayı unutan İngilizlerin imdadına koştu.

AMV BBDO’yla iş birliği yapan Snickers, yalnızca Sevgililer Günü sabahı rezervasyon alan, ‘Oublie’ (Unutulanlar) restoranını açtı. Restoranın duyurusu, Shoreditch High Street’te yer alan ve üzerinde “Bu akşam için masaya mı ihtiyacınız var?” mesajı bulunan kamyonetle yapıldı.

Yoldan geçen Sevgililer Günü unutkanları, kamyonetin üstüne iliştirilen rezervasyon kartlarını alarak, romantik bir yemek için yerlerini garantiye aldı.

Oublie’de  3 öğün yemek servisi yapıldı ve menüler Londra’nın en iyi şefleri tarafından hazırlandı.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Black Mirror’ın Web Sitesi, İlişkinizin Ne Zaman Bitebileceğini Söylüyor Çocuklara El Yıkamanın Önemini Öğreten Yıkanabilir Boyama Kitabı →

Yazar Hakkında

Gülşen Erkılıç
Gülşen Erkılıç
Gülşen, İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Araştırmaya ve yazmaya meraklı olan ve şimdiye kadar çeşitli web sitelerinde içerik editörlüğü yapan Gülşen, DijitalAjanslar.com'da içerik editörü ve yazarı olarak editörlük kariyerine devam ediyor.