Beyaz eşya markası Vestel, Facebook üzerinden paylaştığı Tahminmatik uygulaması ile takipçilerini Dünya Kupası heyecanına dahil etti.
Dünya Kupası için kurgulanmış bir tahmin oyunu olan Tahminmatik uygulamasında kullanıcılar hangi takımın maçı kazanacağına ve gruptan çıkacağına yönelik tahminlerde bulundu ve topladıkları puanlara göre rozetler kazandı.
Her başarılı tahminde 5 puan, eleme maçlarında 10 puan ve çeyrek final tahminlerinde 20 puan kazanan katılımcılar, yarı final maçlarında 30 puan ve şampiyonu bilerek de 60 puan elde ediyorlar. Yarışmacılar bu puanlar ile Ahtapot Paul, Sambacı, Bankacı, Orta Direk Şaban, Karavancı ve Çömez gibi eğlenceli rozetlerin sahibi oluyor.
Final maçının oynanacağı tarih olan 13 Temmuz’a kadar yayında kalacak uygulamaya Vestel Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.