Türk Hava Yolları’ndan Ödüllü iPhone Uygulaması: SelfShot

Türk Hava Yolları’ndan Ödüllü iPhone Uygulaması: SelfShot

Türk Hava Yolları, Kobe ve Messi ile çektiği eğlenceli Selfie reklamlarının ardından ödüllü bir iPhone uygulaması geliştirdi.

Oxford Üniversitesi tarafından 2013 yılının kelimesi seçilen ve resmi literatüre eklenen “Selfie”,  mobil telefon ya da fotoğraf makinesi ile kendi fotoğrafınızı çekerek, sosyal medya ağlarında paylaşmanız anlamına geliyor.

Bu yılın çok ilgi gören trendlerinden biri olan selfie’yi Türk Hava Yolları, “Kobe vs. Messi: Selfie ShootOut”  adlı son TV reklamında kullanmıştı. Reklam videosu bugüne dek 130 milyonun üzerinde görüntülendi ve büyük bir başarıya ulaştı.

THY, reklamın bu başarısını Selfshot isimli bir iPhone uygulaması & yarışması ile devam ettiriyor. Ücretsiz bir uygulama olan Selfshot ile kullanıcılar selfie fotoğraflarını çekip çeşitli efektler ekleyerek, uygulamadaki arka plan resimleriyle birleştiriyor. Daha sonra bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşabiliyor.

selfshot

İsteyen kullanıcılar, selfie’lerini #SelfieShootOut ve #KobevsMessi hashtag’leri ile sosyal medyada yayınlayarak yarışmaya da katılabiliyor. Her ay en çok beğeni alan bir selfie Türk Hava Yolları’ndan uçak bileti kazanacak.

Üç ay sürecek olan yarışmanın katılım koşulları ile bilgi edinmek ve uygulamayı indirmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Beşiktaş Kurumsal Web Sitesi Yenilendi Yaratıcı Ajans Web Siteleri →

Yazar Hakkında

D/A
D/A
Dijitalajanslar.com site yönetimi, dijital pazarlama sektöründe deneyimli profesyonellerden oluşmaktadır.