Reklam Ve Pazarlama Zirvesi 2017

Reklam Ve Pazarlama Zirvesi 2017

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Reklam ve Pazarlama Zirvesi bu yıl “Yörüngeden Çık!” sloganıyla katılımcılarını bekliyor.

Yeni nesil pazarlama trendleri, reklamcılık ve pazarlama alanlarında dijitalleşme, yerelleştirme politikaları, sosyal medya kullanımı ve inovasyon gibi konuların konuşulacağı Reklam ve Pazarlama Zirvesi, 27 Şubat Pazartesi Günü 10:00-15:30 saatlerinde Yıldız Holding Ana Sponsorluğunda İstanbul Deniz Müzesi’nde gerçekleşecek.

Katılımcılar, etkinliğin sonunda Reklam ve Pazarlama Zirvesi’17 Katılım Sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Reklam ve Pazarlama Zirvesi’nin bu yılki konuşmacıları şöyle:

  • Arda Erdik, Tribal Worldwide İstanbul Ajans Başkanı ve Yaratıcı Yönetmeni
  • Nihan Erdivan, pladis MENAT & CA Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü
  • Can Arabacılar, Y&R Team Red İstanbul Reklam Yazarı
  • Uğur Sönmez, Y&R Team Read İstanbul Reklam Yazarı
  • Emre Irmak, Jingle Jackson Kurucu CEO
  • İlkay Gürpınar, TBWA\ISTANBUL Chief Creative Officer
  • Hande Yalgın Dölcel, Vodafone Türkiye Head of Capability
  • Yiğit Yokuş, Coca-Cola Brand Director, Turkey, Caucasus and Central Asia
  • Kurtcebe Turgul, Medina Turgul DDB Executive Kreatif Direktörü

Detaylar için; www.rpzistanbul.com

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Women Techmakers Istanbul’17 Pazarlama Türkiye Influencer Days: Web Analytics 2.0 →

Yazar Hakkında

Tuğba Ayvaz
Tuğba Ayvaz
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra AIESEC uluslararası staj platformunda aktif görev aldı. Tuğba, DijitalAjanslar.com içeriklerini koordine ediyor ve ajanslarla iletişimi sağlıyor.