İnşaat, turizm, e-ticaret gibi bir çok sektöre hizmet veren Sempeak , M3 Film ile yaptığı anlaşma sonrasında referanslarına yeni bir sektör ekledi.
M3 Film, yayınladığı filmlerin daha çok izleyici ile buluşması için kullandığı Youtube hesaplarının reklam kampanyalarında Sempeak’i tercih etti.
2010 yılı sonunda dağıtım faaliyetlerine başlayan M3 Film, 150’den fazla yabancı filmi sinemaseverler ile buluşturdu. M3 film ayrıca Kariyo & Ababay Vakfı işbirliğiyle 1 Kasım 2013’te “Başka Sinema” oluşumunu hayata geçirdi.
Sempeak farklılaşan sektör referansları ile her sektöre uygun Seo ve Sem hizmetleri vererek yoluna devam ediyor. Danışmanlık verdiği firmalar arasında, Resim İstanbul, Canon, Milliyet Emlak, Ersa Saat, DAP Yapı ve Intersport gibi birçok farklı sektörden marka bulunuyor.