Gençliğin Nabzı, Mbsays İle Hürriyet Kampüs’te Atıyor!

Ajans Haberleri, Haberler 25 Kas 2016
Gençliğin Nabzı, Mbsays İle Hürriyet Kampüs’te Atıyor!

Facebook Audience Insights verilerine göre Türkiye’de 18-24 yaş arası üniversiteli gençlerin ve yeni mezunların Facebook’ta en çok ilgilendiği haber sayfası: Hürriyet Kampüs.

Dijital ajanslardan mbsays’in marka için sunduğu sosyal medya, web sitesi içerik, yayın ve raporlama hizmetlerinin yanı sıra, haftalık Hürriyet Kampüs dergisinin de tüm içerik ve tasarım süreçleri ajans tarafından yönetiliyor.

Zengin ve eğlenceli içerikleriyle, gündeme dair en güncel haberleriyle sürekli yenilenen Hürriyet Kampüs sayfası, gençlerin birinci tercihi oldu. Facebook’un ülke istatistiklerine göre; Türkiye’de 18-24 yaş arasındaki üniversite öğrencileri ve mezunlarının Medya/Haber kategorisinde en çok ilgili oldukları sayfa: Hürriyet Kampüs! Ayrıca 18-35 yaş üniversite öğrencisi ve mezunlarının ilgi alanları arasında ilk sırada gelen Medya/Haber kategorisinde Hürriyet Kampüs ikinci sırada yer alıyor.

Facebook üzerinde 300 bine yakın takipçisiyle gençlik markaları arasında en ön sıralarda yerini alan Hürriyet Kampüs, her gün 150 binden fazla gence erişiyor ve aylık 7,5 milyondan fazla görüntüleme ortalamasına sahip! Hürriyet Kampüs’ün sürekli güncellenen web sitesinde ise öğrencilere dair tüm haberler, eğlenceli içerikler, kendin yap köşesi, röportajlar, üniversitelerin başarıları yer alıyor.

mbsays-Facebook_AudienceIns

Bunun yanında Hürriyet Kampüs dergisi, her hafta birbirinden keyifli röportajlarla ünlü isimleri sayfalarında ağırlıyor. Üniversite hayatını tüm detaylarıyla aktaran dergi, öğrencilerin merakla takip ettiği tüm konuları incelikle seçiyor. Keşif sayfasında, dünyanın her köşesinden şehirleri adım adım tanıtıyor, her hafta özel bir konuyu ele alarak tüm detaylarıyla aktarıyor, yeni çıkan kitaplar, filmler, oyunlar, albümler önce Hürriyet Kampüs’te okuyucu ile buluşuyor.

Dergi şu anda 26 üniversitede, 37 kantin noktası ve 86 öğrenci yurdunda günde 10.000 adetten fazla satılıyor ve okuyucu kitlesini her geçen gün artırarak yoluna devam ediyor.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Facebook’un İlham Galerisi “Creative Hub” Açıldı! Reklamverenlerin Dijital Video Reklamlarına İlgisi Artıyor! →

Yazar Hakkında

Tuğba Ayvaz
Tuğba Ayvaz
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra AIESEC uluslararası staj platformunda aktif görev aldı. Tuğba, DijitalAjanslar.com içeriklerini koordine ediyor ve ajanslarla iletişimi sağlıyor.