A Milli Basketbol Takımı 12 Dev Adam’ın ana sponsoru Garanti, basketbolseverlere özel bir kampanya hazırladı.
#GarantiyleBerline etiketiyle hayata geçirilen kampanyada, çekecekleri kısa videolarla 12 Dev Adam’a desteğini tanıtım filminde de olduğu gibi, 3’e kadar sayıp 3 heceyle “Türkiye” tezahüratı yapan 3 şanslı çift, 5-20 Eylül tarihlerindeki Avrupa Basketbol Şampiyonası kapsamında, Berlin’deki grup maçlarını izleme şansı kazanacak.
12 Dev Adam’ı destekleyenler, Garanti’nin A Milli Takım oyuncusu Sinan Güler’in katılımıyla tanıttığı ve sosyal medya kanalları üzerinden yürütülen kampanyaya 28 Temmuz tarihinden itibaren katılabiliyor.
Basketbolseverler, 12 Dev Adam için “Türkiye” çektikleri destek tezahüratlarının yer alacağı kısa videolarını 7 Ağustos’a kadar, #GarantiyleBerline etiketini kullanarak, kendilerine ait Facebook, Twitter, Instagram veya Vine sosyal medya hesaplarından birinde paylaşacak.
Jürinin paylaşılan videoları değerlendirmesi sonrasında desteğini en coşkulu ve özgün şekilde gösteren 3 şanslı basketbolsever, yanında bir arkadaşıyla birlikte 12 Dev Adam’ın Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda 5 – 10 Eylül tarihlerinde Berlin’de oynayacağı ilk tur maçlarını yerinde izleme ve takımı destekleme şansına sahip olacak.
Yaratıcı ajansı RAM İstanbul olan #GarantiyleBerline kampanyasının kazananları ise 10 Ağustos’ta açıklanacak.