DONE Agency müşteri portföyünü genişletiyor!

Ajans Haberleri, Haberler 08 Tem 2020
DONE Agency müşteri portföyünü genişletiyor!

Geçtiğimiz aylarda Ethica Sigorta ile el sıkışan DONE Agency, HangiKredi’nin de sosyal medya yönetiminden ve tüm dijital süreçlerinden sorumlu olacak. Ajans, sunduğu stratejik ve yaratıcı yaklaşımlar doğrultusunda her iki marka için de yeni iletişim dönemini başlattı.

Kreatif çalışmalarıyla sigorta, finans, otomotiv, yazılım, dermokozmetik, temizlik ve hijyen gibi sektörlerden markalara, başta sosyal medya olmak üzere 360 hizmet veren DONE Agency’nin müşteri portföyünde; KIA Türkiye, Philip Morris Sabancı, Logo Yazılım, e-Logo, Bioderma, Camsil, Ernet ve Saloon gibi markalar yer alıyor.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Kasap Mehmet Zengin’in Yeri Brainworks Global Dedi Sample Digtal Lab, Siemens Digital Industries Software’in Türkiye’deki tek distribütörü Boğaziçi Yazılım’ın çözüm ortağı →

Yazar Hakkında

Avatar
Kübra Ünal
Kübra, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. Çalışma yaşamında ilk deneyimlerini Startup'larda kazanan Kübra, DijitalAjanslar.com'da İçerik Yazarı ve Müşteri Temsilcisi olarak kariyerine devam ediyor.