Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi

Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi

17. Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi, 15-20 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, “Marketing Evolution” sloganıyla düzenleyeceği uluslararası aktivite, bu sene de katılımcılarına pazarlamayı farklı bir pencereden görme fırsatı sunuyor. Brandmarker ekibi, etkinliğin 17. senesinde de dünyanın dört bir yanından gelen ve pazarlamaya ilgi duyan üniversite öğrencilerinin pazarlama ve iletişim dünyasındaki son gelişmeleri pazarlamanın duayenlerinden dinlemelerini amaçlıyor.

2013 yılında Brand Week İstanbul etkinliğinde yer alan John Grant’in de konuşmacılar arasında yer aldığı etkinlikte hafta boyunca katılımcılar, Nöromarketing, Deneyimsel Pazarlama, İçerik Pazarlaması gibi pazarlamanın yeni trendleri ve Crowd Power hakkında bilgi edinme fırsatı elde edecek. Bunun yanı sıra son gün “Yeşil Pazarlama ve Sürdürülebilirlik” üzerine yoğunlaşılacak olan etkinlikte pazarlama alanının önde gelen isimlerinden BJ Cunningham, Fatmanur Erdoğan ve Yener Girişken’in de aralarında olduğu pek çok konuşmacı yer alacak.

Konuya destekçi sponsorların çeşitli yarışma ve oyunlarıyla zenginleşecek Brandmarker etkinliğinde katılımcılar, öğrendiklerini P&G, Danone ve ThinkNeuro’nun da aralarında bulunduğu çeşitli firmalar tarafından düzenlenecek olan workshop ve case çalışmalarıyla pekiştirme fırsatı bulacak.

Bu kaliteli organizasyonun en önemli parçalarından biri de kusursuz eğlence. Gün boyunca devam eden eğitimlerin yorgunluğu geceleri düzenlenen eğlencelerle atılacak. Katılımcıların kaynaşmaları için oyun geceleri yapılacak, İstanbul’un seçkin kulüplerinde partiler düzenlenecek ve tekne turları yapılacak. Bunlara ek olarak yabancı katılımcıların Türk kültürünü ve İstanbul’u daha yakından tanımaları için çeşitli geziler düzenlenecek.

Brandmarker’ın 17. yılında bu kongrenin bir parçası olmak ve pazarlamayı ayrıcalıklı bir şekilde öğrenmek için Brandmarker Congress web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Mutluluk paylaştıkça artar :)
← Cannes Lions Tarihçesi Ve Yarışma Kapsamı TSRRF Hackathon →

Yazar Hakkında

Tuğba Ayvaz
Tuğba Ayvaz
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra AIESEC uluslararası staj platformunda aktif görev aldı. Tuğba, DijitalAjanslar.com içeriklerini koordine ediyor ve ajanslarla iletişimi sağlıyor.