Sneaks Upta Üst Düzey Atama Serkan Nazlıben, E-ticaret
Dax | Dax | 4 dk okuma
İçeriklerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Sneaks Up E-Ticaret ve Pazarlama Direktörü Serkan Nazlıben, E-Ticaret, Pazarlama ve Stratejik Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Nazlıben, yeni görevinde markanın dijital dünyadaki etkisini güçlendirirken, yaratıcı pazarlama stratejileriyle markanın büyüme ve dönüşüm yolculuğunu hızlandırmayı ve Sneaks Up’ı daha geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyor.
Türkiye’de sneaker kültürü ve sokak stilini bir yaşam tarzı olarak benimseyen spor perakende markası Sneaks Up’ın üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. Sneaks Up E-Ticaret, Pazarlama ve Stratejik Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Serkan Nazlıben, kariyeri boyunca Türkiye’de perakende sektöründe satış, karlılık, müşteri memnuniyeti, markalaşma, kar-zarar hedeflerine ulaşılması dahil olmak üzere sürdürülebilir büyümeye yönelik e-ticaret iş stratejileri hayata geçirdi.
Nazlıben, Sneaks Up’ın dijital dünyadaki büyümesinin yanında basketbol, hiphop, sneaker kültürüyle bağını güçlendiren projelerde ve markanın sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasında önemli görevler aldı. Sneaks Up’ın dijitalleşme süreci ve e-ticaret altyapısını geliştirme konusunda önemli bir rol oynayan Nazlıben, markanın kurumsallaşma sürecinde yeni bir adım olan bu görevinde ise, stratejik iş birliklerini, genişleyen Sneaks Up ekosistemini büyütmeyi ayrıca yeni pazarlara ve ülkelere açılma yolculuğuna katkıda bulunmayı hedefliyor.
Sneaks Up’ın hem Türkiye’de 65’in üzerindeki mağazası hem de online satış kanallarındaki perakende faaliyetlerinin kar ve zarar sorumluluğunu üstlenen; müşteri deneyimi ve müşteri hizmetleri operasyonlarının yanında tüm pazarlama ve kurumsal iletişim faaliyetlerini yöneten Nazlıben, 2008 yılında Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.
DAX Güncel

Chupa Chups, “Bitmeyen Eğlence”yi İstanbul Festivali’nin Ötesine Taşıdı
Bitmeyen Eğlence” temalı vapur ve otobüsleriyle festival coşkusunu yolculuğa taşıyan marka, festival öncesinden dönüş yoluna kadar katılımcılara renkli bir deneyim sundu.

ScaleX Ventures’ın Yeni CFO’su Salih Keçoğlu Oldu
ScaleX Ventures finans, yatırım ve birleşme & satın alma (M&A) alanlarında deneyimli Salih Keçoğlu’nu yeni CFO olarak atadığını duyurdu.

L’Oréal Türkiye’nin Yeni Ülke Genel Müdürü Vanya Panayotova
L’Oréal Adria-Balkan Ülkeleri Genel Müdürlüğü görevlerini yürüten deneyimli yönetici Vanya Panayotova, 1 Eylül 2025 itibarıyla L’Oréal Türkiye Ülke Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.



