Şişecam’dan 10 Kasım’a Özel Film: “O’nu Yaşatmak İçin Varız”
Dax | Dax | 4 dk okuma
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda kurulan Şişecam, Ulu Önder’i ölümünün 87’nci yılında “O’nu Yaşatmak İçin Varız” adlı özel filmle anıyor. Film, Atatürk’ün ilke ve vizyonunun yalnızca geçmişte değil, bugün ve gelecekte de yaşatıldığını çocukların gözünden anlatıyor.
Kurucu değerlerini geleceğe aktarma misyonuyla hareket eden Şişecam, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 87’nci yılında “O’nu Yaşatmak İçin Varız” filmiyle anıyor.
Bir ilkokulda geçen filmde, Atatürk Köşesi’ni hazırlayan iki küçük öğrenci izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. 1938’den günümüze uzanan bu yolculukta Cumhuriyet kazanımları ve ülkemizin başarıları çocukların çizimleriyle okulun tüm duvarlarına yansıyor.
O’nun vizyonu doğrultusunda hayata geçenleri bir panoya sığdıramayan çocuklar, Atatürk’ün ideallerini yarınlara taşımak üzere “Biz varız” diyorlar.
Şişecam, bu anlamlı film aracılığıyla Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına duyduğu bağlılığı ve O’nun açtığı yolda ilerleme iradesini bir kez daha ortaya koyuyor.
Künye:
Reklamveren: Şişecam
Reklamveren Temsilcileri: Arzu Özcan, Celil Kaya, Şenol Gündüz, Gözde Mıdık, Demet Özen
Reklam Ajansı: Punch BBDO
Yaratıcı Ekip: Ali Musa Paça, Arkın Kahyaoğlu, Erçin Sadıkoğlu, Ceren Demir, Kaan Topaloğlu, Emre Ünaylı, Müzeyyen Yıldız, Tuğba Yavuz, Miraç Son, Eray Kaçar,
Dijital Ekip: Bahar Arasan, Oya Ergün, Serap Kaçtan, Senem Utku, Begüm Özgirgin, Pınar Özkılıç, Derin Sümeyye Kumbasar
Strateji Ekibi: Yelda Aktuna, Selin Aktaş Çam, Melisa Bakar
Müşteri Yönetim Ekibi: Gülin Erdoğan, Aylin Baysal, Tunca Karcı, Meltem Sünnetçi
Prodüksiyon Ekibi: Koray Öztürk, Nurcan Habip, Begüm Kaptanoğlu
Yapım Şirketi: Norr Film
Yönetmen: Ozan Yalabık
Müzik: Fahir Atakoğlu
DAX Güncel

Metro Türkiye, “Ustasına Yakışan Tazelik” Filmini Yayınladı
Metro Türkiye, “Ustasına Yakışan Tazelik” mottosuyla hazırladığı yeni reklam filmini dijital mecralarda yayınladı.

Bioderma’dan Filenin Sultanları’na Şampiyonluğa Özel Reklam Filmi
Milletler Ligi şampiyonluğu ile tarihe geçen Filenin Sultanları’nın gücü, azmi ve mücadele ruhu Bioderma’nın yeni reklam filmine ilham oldu.

Gillette’ten Yeni Reklam Filmi
Türk futbolunun daimî destekçisi ve Türkiye’nin 1 numaralı erkek bakım markası Gillette, marka yüzü Kenan Yıldız ile çekilen yeni reklam filmini yayınladı.



