ebebek, Anneler Günü'nü kutladığı reklam filminde, annelerin çocuklarıyla yaşadıkları özel anlardan ve o anların yaşattığı duygulardan ilham alıyor.
24 yıldır annelerin ve bebeklerin yanında olan ebebek, Anneler Günü’ne özel hazırladığı yeni reklam kampanyasında annelik deneyimini “nefes” üzerinden anlatıyor. ebebek’in reklam filmi, 90’lı yıllarda doğum yapan bir annenin gözünden annelik hikâyesini ele alıyor. Film boyunca izleyici, o ilk karşılaşmadan kreş müsamerelerine, ilk adımlarından çocuğunun kendi doğum heyecanını yaşadığı ana kadar uzanan etkileyici bir döngüye tanıklık ediyor.
Her bir sahnede annelerin çocuklarına duyduğu sevgi, endişe, gurur ve mutluluk gibi duygular; iç seslerle ve “nefes” metaforuyla aktarılıyor. Film, “O nefeste ve her nefeste; yüreği çocukları için atan tüm annelere…” mesajıyla son buluyor.
24 Yıldır Annelerin Yanında
Sadece bir kampanya değil; ebebek’in bu anlatısı aynı zamanda markanın 24 yıldır taşıdığı misyonun da bir yansıması. “Anneliğin her anına uzmanlığıyla eşlik eden bir marka olarak...” hareket eden ebebek, annelerin en ihtiyaç duyduğu anlarda yanında olmayı bir sorumluluk değil, bir gönül bağı olarak görüyor.
Kurulduğu günden bu yana milyonlarca annenin güvenle tercih ettiği ebebek, ürün çeşitliliği, uzmanlığı ve danışmanlığıyla yalnızca bir mağaza değil; annelik yolculuğunda güçlü bir yol arkadaşı olmaya devam ediyor.
Dentsu imzası taşıyan reklam filminin prodüksiyonu Panda Film’e, yönetmen koltuğu ise Ariel Goldenberg’e ait.