dax marketing
Haberler
Paylaş

ddip digital/design/integrated/paris’in Başarılı İş Ortağı Maxxmora, Dünyanın Dört Büyük Şehrinde Mağazalarını Açtı!

Bu İçeriği Yapay Zekâ (AI) ile Özetleyin:

Kübra Ünal| 4 dk okuma
9 May 23
Paylaş

Maxxmora, hayatı dışarı taşıma tutkusuyla yaratılan mobilyalarını dünyanın dört bir yanında sergilemek için Londra, Cannes, Hamburg ve İstanbul şehirlerinde mağazalarını eş zamanlı olarak açtı.

En prestijli ve seçkin lokasyonlarda açılan bu mağazalar, doğal öğelerle zarif tasarımları birleştirerek ziyaretçilerine görsel bir şölen yaşatıyor. Tutkulu tavrını hiç kaybetmeyerek, eşsiz koleksiyonlarını sınırların ötesine taşıyan Maxxmora Outdoor Living Concept’in tüm kurumsal süreçlerini üstlenen ddip digital/design/integrated/paris, Maxxmora’nın yanında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

2013 yılından bu yana; The Museum Hotel Antakya, Brother, SelJel, Maxxmora, Tadım, Koza Gourmet, Panzani ve Danone Fransa gibi sektörlerinde önde gelen firmaların ATL ve BTL iletişim süreçlerinde aktif bir şekilde görev alan ddip digital/design/integrated/paris, günümüzün trendlerini en doğru şekilde analiz ediyor ve geliştirdiği stratejik bakış açılarını başarı ile uyguluyor.

ddip ekibi, iletişimin gücüne inandığını ve tüm iş birliklerinde bu güçlü bağı oluşturmaya gayret gösterdiklerini belirtti. Ve son olarak sözlerine, iyi bir iletişimin mutlu ve uzun ömürlü iş ilişkisinin temeli olduğuna inandıklarını da eklediler.

DAX Güncel

Öne Çıkan Dijital Pazarlama Ajansları

Tümünü Gör

Telif Hakkı © 2025 | Her Hakkı Saklıdır |