Türkiye kahve sektörünün hızla büyüyen oyuncularından Coffy, yeme-içme ve perakende sektörünün deneyimli isimlerinden Feliks Boynuinceoğlu’nun Chief Business Officer (CBO) olarak göreve başladığını duyurdu. Boynuinceoğlu yeni görevinde 2028 yıl sonunda 500 noktaya ulaşma hedefiyle ilerleyen Coffy’nin büyüme yolculuğuna liderlik edecek.
DP Eurasia Group çatısı altında faaliyet gösteren Coffy, üst yönetimini güçlendiren stratejik bir atamaya imza attı. Yeme-içme ve perakende sektörünün deneyimli isimlerinden Feliks Boynuinceoğlu, markanın Chief Business Officer (CBO) görevine getirildi. Boynuinceoğlu yeni görevinde Coffy’nin büyüme yönündeki operasyonel süreçlerine yön verecek.
Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Yönetimi ve Yeditepe Üniversitesi MBA, Marketing programlarından mezun olan Feliks Boynuinceoğlu, Satış ve Operasyon alanlarında artarak devam eden sorumluluklarıyla 20 yılı aşkın güçlü bir profesyonel geçmişe sahip. Kariyerine PepsiCo’da başlayan Boynuinceoğlu, Starbucks, McDonalds, KFC, Pizza Hut, Krispy Kreme gibi markalarda üst düzey yöneticilik ve Genel Müdürlük görevlerini üstlendi.
Türkiye’de hızla gelişen kahve pazarının dinamik oyuncularından biri olan ve “Kahvenin Yeni Nesli” yaklaşımıyla faaliyet gösteren Coffy’de yapılan bu atama, markanın sürdürülebilir ve kârlı büyüme stratejisinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
İçeriklerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
DAX Güncel

Yemeksepeti Pazarlama Direktörlüğü Görevine Kamer Buğu Öktem Atandı
Yemeksepeti’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine, 1 Kasım 2026 itibarıyla marka stratejisi ve pazarlama alanlarında Türkiye ve uluslararası pazarlarda deneyim sahibi olan Kamer Buğu Öktem atandı.

Elektrikli Otomobil Markalarının Yapay Zekadaki İtibarı Araştırıldı
Elektrikli otomobil satışları yükselirken itibar.ai’ın Türkiye pazarı özelindeki araştırmasında markaların yapay zekadaki itibarı incelendi.

Microsoft Türkiye'de Yeni Atamalar
Microsoft Türkiye, İnsan Kaynakları Departmanı’ndan Esra Gaon ve Candan Eser’in yeni rollerini duyurdu.




